avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare

Am un pamant care a fost intabulat in 2016 (topograful spune ca s-a intabulat electronic). Numarul topografic are 15 ari, dar in acte detin doar 11 ari. Forma pamantului a fost data de catre mine si topograful a intabulat doar cele 11 ari. Anul acesta am cumparat un pamant adiacent de pe un alt numar topografic dar cele 4 arii fac granita intre cele 2 pamanturi. Topograful spune ca dat fiind faptul ca e intabulat electronic nu se mai pot repozitiona cele 11 ari astfel incat sa fie alaturate pamantului cumparat ulterior si cele 4 arii sa ramana in alta parte a celor 11 arii nu pe granita cu pamantul cumparat. Intrebarea mea este chiar nu se mai poate repozitiona un pamant daca este intabulat electronic? Am informatii ca daca era intabulat pe stil vechi cu schite era posibila repozitionarea. Multumesc
Cel mai recent răspuns: voncid , utilizator 13:30, 26 Iunie 2017
ba da , se poate. prin actiune in instanta.
Actiune in instanta a cui? ce actiune trebuie sa intreprind?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o intrebare: tata-l a decedat in 2013 in urma ... rami@ rami@ Buna ziua am si eu o intrebare: Tata-l a decedat in 2013 in urma lui a lasat un titlu de proprietate cu mai multe parcele teren intravilan si extravilan ce ... (vezi toată discuția)
Mosteniri, intabulari, cf rami@ rami@ Buna ziua am si eu o intrebare: Tata-l a decedat in 2013 in urma lui a lasat un titlu de proprietate cu mai multe parcele teren intravilan si extravilan ce ... (vezi toată discuția)
Teren intabulat peste intabularea mea Akim4 Akim4 Buna ziua! Ma confrunt și eu cu o problema a unui pământ aflat in posesia mea și caut o soluție pentru asta, fiind mai tânăr îmi sunt total străine ... (vezi toată discuția)