avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... FALIMENT
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

FALIMENT

din cauza unor litigii comerciale cu o anumita firma, aceasta a cerut intrarea in faliment o firmei mele. mentionez ca eu am INTREPRINDERE INDIVIDUALA. sa trecut prin procedurile de faliment si sa dispus ca patrimoniul intreprinderii individuale sa fie evaluat si vindut ulterior. la masa credala sa mai inscris o firma si o banca. INTREBARE? daca patrimoniul intreprinderii individuale nu acopera suma ceruta la masa credala se poate indrepta impotriva mea ca persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 00:06, 5 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
buna seara. daca se demonstreaza cu documente ca firma care a cerut falimentul a contribuit [ din cauza sa ] la falimentarea intreprinderii individuale , ce se intimpla mai departe? DACA PATRIMONIUL PERSONAL NU EXISTA CE SE INTIMPLA IN CONTINUARE/
~ Conținut șters la cerere ~
sau facut plingeri penale impotriva administratorului firmei si impotriva firmei dar dupa 2,5 ani sa dat netrimiterea in judecata . din ancheta penala reiese ca un director de zona a depus marturie mincinoasa , cea ce rezulta din declaratia data la ancheta penala. din documentele care le detinem , si declaratia data . urmeaza sa depunem plingere penala impotriva persoanei respective pentru MARTURIE MINCINOASA . VA MULTUMESC.
Lichidatorul judiciar poate formula cerere de atragere a raspunderii patrimoniale impotriva dv. (Art. 138/Lg 85/2006 sau 169/Lg 85/2016)_ daca a identificat prin raportul cauzal ca dv ati cauzat insolventa societatii. Faptul ca insolventa se datoreaza unei alte societati poate constitui proba in favoarea dv in cazul in care ar fi promovata o astfel de cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa carmen beladona carmen beladona sunt creditor la o firma x. Luna viitoare este fondul pentru firma debitoare y care are un singur patron si adiministrator care a falimentat mai multe firme. ... (vezi toată discuția)
Lichidare intreprindere individuala Soffia Soffia Bună ziua, Mă aflu în situaţia unui creditor al unei creante rezultate dintr-un titlu executoriu, debitorul fiind o Intreprinde Individuala care deja a ... (vezi toată discuția)
O societate în insolvență trebuie să-mi achite 5 facturi, aferente unor contracte semnate cu administratorul judiciar. care e procedura de urmat în caz că refuză plata? luca 31 luca 31 Problema Juridica: am lucrat cu o societate comercială aflată în insolventa are 5 facturi de achitat am contracte semnate de administratorul judiciar am ... (vezi toată discuția)