avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce mi se poate intampla daca am intretinut relatii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce mi se poate intampla daca am intretinut relatii sexuale cu o minora??

Buna ziua..ce mi se poate intampla daca am intretinut relatii sexuale cu o minora??adica eu am 18 ani si ea 14..a fost intru totul de acord si chiar a insistat..deocamdata totul e ok..avem sentimente unul fata de altul,dar dak intr-o zi o sa afle cineva si o sa se sesizeze politie ce se poate intampla??
Cel mai recent răspuns: Iuly59 , utilizator 09:24, 20 Februarie 2018
Ce sar întâmpla daca ar fi invers adică daca băiați ar fi unor si fata majora am înțeles articolul si ca este corupere de minori dar este si vorba de iubire daca acești copii se iubesc ce sr întâmpla daca cineva afla de relația lor si ii separa si la fel interviere politia r fi periculos doar pentru ea ca e majora sau pentru amundoi si daca unu din părinți ar ști despre relația lor ar di si ei inplicti ca complici ce se poate întâmpla?
Porniti un nou topic, in orice caz, Codul Penal nu discrimineaza dupa sex, sexul cu minori peste 15 ani nu se pedepseste decat daca adultul face abuz de autoritatea sa sau se incadreaza la proxenetism, iar daca diferenta de varsta intre partenerii de sex e mai mica decat trei ani, iar nu se pedepseste.
Eu de exemplu am 23 de ani si ea are 15 ani si vrea sa isi piarda virginitatea cu mine, mi se poate intampla ceva? (Toata convorbirea a avut loc pe Facebook)
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
Iuly59, utilizator
A agata minore pe Facebook nu e cea mai fericita alegere (mai ales daca e vorba de mai multe minore).
E vorba de o singura fata care e din acelasi oras cu mine, nu pot spune ca am agatat-o pe facebook.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi corupere de minori?... andrandra andrandra am 15 ani jumatate si prietenul meu are 22...vreau sa stiu daca exista vreun risc ca acesta sa fie acuzat de corupere de minori, sau daca parintii mei pot face ... (vezi toată discuția)
Viol sau nu cezara_pufu cezara_pufu Daca tatal vitreg al unei minore de 14 ani o saruta, o mangaie, ea ii saruta mameloanele, picioarele, cu alte cuvinte ea consimte....la ce se incadreaza? (vezi toată discuția)
Corupere minori VladDracu VladDracu Buna ziua, eu am 30 de ani si sunt intro relatie cu o fata de 15 ani, nu am avut rapoarte sexuale pana acuma, prima mea intreabare ar fi daca e infractiune ... (vezi toată discuția)