avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registrul de incasari si plati la PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registrul de incasari si plati la PFA

Buna ziua,

Exista un pfa ce are cont deschis si la trezorerie pentru incasare subventii de la stat. Tranzactiile din acel cont se trec in Registrul de incasari si plati? Intotdeauna banii respectivi sunt transferati in contul bancar al pfa ului si apar pe extrasul acela, pfa ul inregistrandu-i la incasari prin banca , neimpozabile. Ar fi o dubla incasare.

Mersi
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ostia , utilizator 12:18, 28 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Treceti numai ce este din extrasul de cont de la contul bancar. Dar oricum sa aveti in vedere ca nu se trece automat totalul din registru in d200. Sa nu fie acolo si cheltuieli deductibile partial. sau nedeductibile
Multumesc, m am gandit la fel. Corect cu total registru, Ch si V din Registru trebuie delimitate ca deductibile/impozabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 201 DianaGherea DianaGherea Buna ziua. Am un PFA CAEN 6201 (realizarea software la comanda). Am lucrat doar cu clienti din strainatate si tot ce am incasat, am incasat prin contul ... (vezi toată discuția)
Completare rjip silvis silvis Va rog sa ma lamuriti!!PFA neplatitor de TVA,am primit in anul 2017 subventii APIA in contul bancar.toate operatiunile evidentiate in extrasul de cont trebuie ... (vezi toată discuția)
Completare rjip catalinabunea catalinabunea Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de completarea registrului de incasari si plati. 1. Incasarile provin din activitati diferite (mai multe coduri ... (vezi toată discuția)