avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Camerele video
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Camerele video

Cat se păstrează inregistrarile video de la niste camere video de pe holul unei scoli?Se pot sterge?Sau pot dispărea?Exista vreo arhiva?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
Camelia Ania, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 18 Aprilie 2018
Administartorul sistemului conditionat de capacitatea de stocare date,poate dispune stergerea la termen sau sistemul automat sterge datele la intervale setate in sistem
Decizia ANSPDCP nr. 52/2012 - prelucrarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video

Art. 14.
(1) Durata de stocare a datelor obtinute prin intermediul sistemului de supraveghere video trebuie sa fie proportionala cu scopul pentru care se prelucreaza datele, dar nu mai mare de 30 de zile, cu exceptia situatiilor expres reglementate de lege sau a cazurilor temeinic justificate
(2) La expirarea termenului stabilit de operator in conditiile alin. (1), inregistrarile se distrug sau se sterg, dupa caz, in functie de suportul pe care s-au stocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp se pastreaza o inregistrare video? Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Cat timp se pastreaza inregistrarile video ale unei camere de monitorizare omologate? Care este obligatia legala ma refer, ca termen? ... (vezi toată discuția)
Care este termenul limita de predare a unor inregistrari video ... CBR2 CBR2 Care este termenul limita de predare a unor inregistrari video circuit inchis (CCTV) catre organele de politie din momentul solicitarii lor in scris ? (vezi toată discuția)
Supraveghere la locul de munca mariusastra mariusastra Buna ziua m ar interesea din punct de vedere legal am un depozit si am instalat camere de luat vederi cat timp postra inregistratiile ? cineva mi a spus ca nu ... (vezi toată discuția)