avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Act aditional de detasare in strainatate redactat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Act aditional de detasare in strainatate redactat gresit.

Buna ziua.Am detasat in strainatate un angajat pe o perioada de 1 an.La plecare a primit actul aditional de detasare dar acolo am scris ca primeste o diurna de 35 Euro*2.5 (exact asa am scris) am vrut sa scriu ca primeste diurna in limita de 35 Euro pana la 2,5.Dupa jumatate de an de la cererea de lichidare al dansului am primit o cemare in judecata pentru o diurna de 87.5 Euro.Mentionez ca am hotarare AGA si un tabel cu diurna pe fiecare zi semnata de acesta pentru diurnele lunare care le primea angajatul din care avans chas si restul pe card ( diurna care era intre 65 sau 75 de Euro.VA ROG MULT sa ma ajutati cu o justificare a acestei greseli pe care am facut-o in actul aditional.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:05, 6 Octombrie 2018
Ce inseamna mai exact, " ...in limita de 35 Euro pana la 2,5" ??
Adica o suma intre 35 euro si 87,5 euro, la alegerea cui? In functie de ce anume?
Este destul de neclara sintagma folosita si in mod normal clauzele indoielnice se interpreteaza in favoarea salariatului. Iar, expresia "...o diurna de 35 Euro*2.5", este destul de precisa, daca nu chiar, foarte precisa.
Justificarea acestei greseli o puteti face cu ajutorul probelor pe care le veti solicita si care va vor fi incuviintate, daca vor fi incuviintate, in functie de situatia de fapt (situatie pe care noi nu o cunoastem).
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna impozabila sau nu? ohiki ohiki Buna ziua. Am o prietena care lucreaza in strainatate cu detasare dar are contract in Ro. Conform contractului primeste in tara salarul minim si pentru ... (vezi toată discuția)
Acordare diurne externe Iulia1983 Iulia1983 Buna ziua. Suntem o firma de transport infintata de 6 luni cu un singur angajat. Firma este infintata in Romania iar activitatea o desfasuram in Italia. Avem ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am înțeles următorul calcul pentru situația indemnizație ... Aue10 Aue10 Bună ziua! am înțeles următorul calcul pentru situația indemnizație de detașare și anume că: se înmulţeşte salariul minim de 3.000 de lei cu 3, iar ... (vezi toată discuția)