avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Monitorizare video asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Monitorizare video asociatie proprietari

Buna ziua
Este legal ca la o asociatie de proprietari, comitetul sa aiba o conexiune care sa conecteze DVR-ul la internet si sa poata accesa remote de oriunde inregistrarile si camerele video? Aceasta conexiune a fost achizitionata doar cu acest scop si este platita de toti proprietarii.
Cel mai recent răspuns: Bog1974 , utilizator 13:20, 22 Mai 2019
Daca dvs. va bazati pe cele spuse, sigur nu este o chestiune normala si nici legala.
Ca sistemul se poate lega la internet, este o posibilitate reala, insa, conform legislatiei in vigoare limitarile in aceasta privinta sunt drastice.
Apoi, NU CRED ca cineva din conducerea as. prop. a venit, per total cu aceasta idee:
Aceasta conexiune a fost achizitionata doar cu acest scop si este platita de toti proprietarii. , haideti ca nu suntem copii, ce naiba...
Am rugamintea sa accesati site-ul ANSPDCP (www.dataprotection.ro) si o sa gasiti - un ghid privind aceste prelucrari de date cu caracter personal - specifice asociatiilor de proprietari.
Succes!
Adam Grecu
Subscriu!
Multumesc de raspuns. Nici eu nu am crezut insa din pacate asa e. Presedintele a mers cu o lista de semnaturi la fiecare apartament pentru a ne ds acordul sau dezacordul pt achizitionarea acestei conexiuni de internet. Specific ca aceasta legatura de internet duce doar in camera dvr-ului. Asociatia este integistrata ca operator de date personale, si sunt monitorizate spatiile de trecere comune de la parter. Pe mine ma deranjeaza aceasta conexiune la internet si vreau sa stiu cum pot determina comitetul sa o dezinstaleze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legală conectarea video-camerelor condominiului, prin internet, cu locuințele responsabililor? marioenergodna marioenergodna Bună ziua, Vă rugăm, avem nevoie de o părere legală din partea dumneavoastră privind securitatea supravegherii video. Asociația noastră de ... (vezi toată discuția)
Camere de luat vederi Florin.abc Florin.abc Buna seara! In blocul incare locuiesc s.au montat camere de luat vederi in urma hotararii locatarilor. Cine poate avea acces la aceste imagini inregistrate de ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere in scara blocului-legal sau nu? Utilizator1991 Utilizator1991 Buna ziua, In blocul unde locuiesc vecinii vor sa puna camere de supraveghere-exterior si interior(cea din interior la parter). Personal nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)