avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare ilegală titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare ilegală titlu de proprietate

Bună ziua,
Incerc pe scurt să prezint următoarele: S-a început un partaj judiciar ( trebuie să facem întâmpinare) în baza unui titlu de proprietate modificat nu se știe deocamdată cum,în baza cărui act , titlu din care lipsesc părți din moștenire, respectiv casa și grădina. Am aflat că aceste 2 posturi ar fi deja proprietatea unui moștenitor de ani buni. Ingineria ar fi radierea și apoi reconstruirea, sau ceva de genul acesta. Ar mai fi și alte inadvertențe în titlul de proprietate : prenume ce nu corespund, lipsă mostenitori prin sintagma " nu a fost căsătorită, nu a avut mostenitori" (a fost căsătorită, a avut 2 fii, are și nepoți!) -de mostenitoarea legală zic, decedată acum.
In acest punct, care ar fi pașii ce ar trebui făcuți?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate teren agricol dany2605 dany2605 Buna seara. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. familia mea are in propietate o suprafata de 16 ha teren agricol. acesta este pe numele buniciilor care ... (vezi toată discuția)
Intabulare gradina iiulian iiulian Buna ziua, Sunt in discutii pentru cumpararea unei proprietati la tara unde proprietarii actuali au doar titlul de proprietate si urmeaza sa se intample ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii de urmat pentru intabulare și cadastru? Silvia1945 Silvia1945 Care sunt pasii de urmat pentru intabulare și cadastru? Nepotul meu, întors de curând de pe meleaguri străine după o absență de câteva decenii, a ... (vezi toată discuția)