avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizarea la primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizarea la primarie

Buna ziua,am depus actele pt punctul de lucru la ONRC si nu stiu daca pot sa ma duc acum la primarie pt autorizare sau dupa ce iese punctul de lucru.
Contractul cu firma de salubritate trebuie facut cu firma mea ,chiar daca imobilul inchiriat se afla intr-un bloc si exista ghena in spate?
Cel mai recent răspuns: ContSters115447 , utilizator 16:53, 10 Decembrie 2009
trebuie sa astepti sa iasa actele de la onrc si dupa mergi la primarie cu certificatul constataor pe punctul de lucru ptr autorizatie.bafta!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre autorizarea desfasurarii exercitiului comercial. andyn67 andyn67 Buna ziua.De curand am deschis un I.I, am facut sediul acasa si am declarat punctul de lucru intr-un spatiu pe care l-am inchiriat.Dupa ce am terminat cu toate ... (vezi toată discuția)
Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Autorizatii marytza marytza Buna, este adevarat ca daca am obtinut certificatul constatator pt un punct de lucru si anume un fast food, pot sa incep activitatea adica sa deschid unitatea ... (vezi toată discuția)