avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Este normal sa se opreasca prime sau ore suplimentare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Este normal sa se opreasca prime sau ore suplimentare la o poprire?

Am o oprire pe salariu, de o firma de creante, mi se opreste 33,33% adica 1/3 din salariu, asa zic ei, dar mie mi se opreste si din prima de merit si ore suplimentare. Este normal ca la calculul salariului net din care se popreste sa intre in calcul si primele si orele suplimentare,sau se popreste din salariu doar netul de baza fara prime si ore suplimentare?
Multumesc

Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2020
jondoe1, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:13, 5 Iunie 2020
e normal, legal sa va retina din tot ce luati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa poprire, procent retinere stelach stelach Buna ziua Am primit la firma adresa de la fisc pentru infiintare poprire la un salariat. Care este procentul correct ce poate fi retinut din salariu. Va ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu adriana85c adriana85c Am un salariat cu 6 ore, salariu net 850 lei. Am primit de la executor infiintrea popririi de 1/3 din venit. Conform art. 728 din Codul de procedura civila ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minor mark37 mark37 Buna ziua, Am trait in concubinaj cu o femeie,care avea 1 baiat,pe timpul relatiei cu dinsa,sa nascut baiatul nostru,dupa 16 ani,de convietuire,a trebuit sa ... (vezi toată discuția)