avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere APEL pt cheltuieli judecata pe cale separata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere APEL pt cheltuieli judecata pe cale separata

Buna !
Vreau sa fac apel la un proces separat pentru cheltuieli de judecata ( la un proces de servitute pierdut de reclamanti) la care am primit doar 5.000 lei din cei 15.000 pe care i-am cheltuit cu onorariul avocatului la procesul anterior.
Intrucat relatia cu fostul avocat nu mai functioneaza, as dori consultanta pentru intocmirea cererii de apel.

Care ar fi onorariul pentru intocmirea cererii de apel ?

Mentionez ca termenul este foarte apropiat, adica trebuie rezolvat saptamana aceasta.

Multumesc !
Cred ca ar trebui sa va planificati mai intai pentru o consultatie. Nici un profesionist nu va va indica onorariul fara a cunoaste mai intai ce este la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata - recurs buna ! in urma unul proces indelungat ... ATrica ATrica Cheltuieli de Judecata - RECURS Buna ! In urma unui proces indelungat de servitute, castigat de subsemnatul, a urmat un proces separat pt cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat la apel BadiuAdrian BadiuAdrian Buna ziua, vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns la următoarea problemă. Am avut un proces în domeniul fondului funciar care s-a judecat pe fond. ... (vezi toată discuția)
Proba - inscris Corina Dina Corina Dina Ma pregatesc sa depun la judecatorie actiune in care solicit recuperarea unor cheltuieli de judecata ( pe cale separata) . In acel litigiu am avut calitatea de ... (vezi toată discuția)