avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mutatie de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mutatie de domiciliu

am fost casatorita si am locuit in casa proprietate personala mostenita de la parintii mei. dupa divort fostul sot s-a mutat si nu vrea sa-si faca mutatia la adresa unde locuieste acum, eu primind somatii de la banca, facturi, etc in numele lui. cum il pot forta sa-si faca mutatia?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:31, 26 Ianuarie 2010
In baza hotararii instantei de judecata ,sesizati autoritatea de politie responsabila,
referitor la faptul ca ''fostul sot s-a mutat si nu vrea sa-si faca mutatia la adresa unde locuieste acum''
Referitor la ''somati ,facturi etc in numele lui'',puteti anunta banca ,ca titularul acestora ,legal,in conformitate cu hotararea instantei de judecata ,nu mai domiciliaza la adresa in contract consemnata ,care de fapt este adresa proprietatii dvs exclusive .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extrasul de carte funciara ContSters362803 ContSters362803 Buna ziua! Am cumparat in anul 2011 un apartament de la doua doamne surori (coproprietare) una din ele era casatorita si purta numele sotului erau ... (vezi toată discuția)
Fara mutatie in vacanta wazz wazz Buna ziua doamnelor si domnilor, detin un apartament proprietate personala in alta localitate decat cea in care domiciliaza sotul meu avand adresa de ... (vezi toată discuția)
Unde pot depune banii pentru pensia alimentara???? auraspacuras auraspacuras Buna ziua Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat :#-odeci trebuie sa platesc pensia alimentara fetitei mele ,am restanta de cateva luni,insa nustiu cum sa ... (vezi toată discuția)