avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sunt titulara unui dosar de despagubiri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sunt titulara unui dosar de despagubiri (acordare ...

Buna ziua. Sunt titulara unui dosar de despagubiri (acordare de masuri compensatorii) conform Legii 18/2013, aflat la ANRP din luna noiembrie 2021. Dosarul se refera la o suprafata de 800 m teren care nu poate fi restituit in natura, aflat pe raza orasului Vaslui. Dispozitia cu propunerea de acordare a masurilor de compensare prin puncte a fost intocmita de Primaria VASLUI, aprobata de Prefectura Vaslui si inantata la ANRP.
Care sunt pasii necesar , a fi urmati de subsemnata in raport cu ANRP pentru urgentarea acestei actiuni, si obtinerea unui rezultat final. ( Ce prevede legea ca si bligatie a ANRP in rezolvarea unui asemenea dosar, ventual termene????) .va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:32, 10 Ianuarie 2022
Legea prevede un termen de finalizare de 60 de luni de la data inregistrarii la ANRP pt solutionarea dosarelor.In 2017,2018 au expirat termene care permiteau celor cu dosare inregistrate si nefinalizate sa dea in judecata ANRP/CNCI.Mergeti la un sv cu sctele pt s verifica situatia,incepe o corespondenta cu ANRP,tb vazut de cand e inregistrat dosarul etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! cât este de legal ca după 7 ani, anrp sa realizeze ... Billu Billu Bună ziua! Cât este de legal ca după 7ani, ANRP sa realizeze că dosarul meu se înscria la \"Decizii judecătorești\", dosare ce se analizau cu celeritate ... (vezi toată discuția)
Problema dosar despagubire legea 10/2001 anrp danxkx danxkx Buna ziua, Speta este urmatoarea: - Obiectul dosarului este un teren de 3200 mp aflat in intravilanul unui municipiu, autorul fiind expropriat in 1967 ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 iulian nicu iulian nicu as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)