avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Art. 60^1 din Legea nr. 192/2006,Legea medierii ,cu ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Art. 60^1 din Legea nr. 192/2006,Legea medierii ,cu referire ...

Art. 60^1 din Legea nr. 192/2006,Legea medierii ,cu referire la punctul c) raporturi de vecinatate,granituire,posesie ,este obligatorie sedinta de informare la mediator ,sub sanctiunea inadmisibilitatii cererii de chemare in judecata PROCES CIVIL FORMULAT IN 30 SEPT anul 2016?Va multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este obligatorie, dar puteți participa la o ședință de informare și poate veți considera că medierea este preferabilă unei judecăți în cazul dvs.
Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2023
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a consulta un mediator NeamtuAurel NeamtuAurel Daca doresc sa actionez in judecata un vecin privind iesirea din indiviziune sau servitutea de trecere este obligatoriu consultarea unui mediator. (vezi toată discuția)
Cerere de divort dupa intrarea in vigoare a ncpc - mediere obligatorie? Mariasa Mariasa Buna ziua !! Am depus o cerere divort fara acordul partilor, pe data de 20.02.2013!! Inca nu s-a fixat primul termenul de judecata. Stiti cumva daca noul ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie medierea in orice proces civil? ela76 ela76 Am aflat ca de la 1 octombrie 2012 medierea va fi obligatorie, ca procedura prealabila, in orice proces civil. Este adevarat? Daca da, unde este prevazut acest ... (vezi toată discuția)