avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... panou publicitar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

panou publicitar

buna! as fi vrut sa stiu care sunt reglementarile aplicabile in ceea ce priveste aplicarea unui panou publicitar pe bloc. multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 14:56, 2 Februarie 2010
mentionez ca e vorba de un panou mic (1m cu 1m) si ca acesta se va aplica pe balconul meu.
Tot ce am spus mai sus ramane valabil. Deci pana la urma dvs. sunteti ce-a mai "afectata", insa poate la fel sunt si ceilalti proprietari din bloc. Contravaloarea contractului de publicitate intra in fonul de reparatii a blocului/scarii din care faceti parte.
~ Conținut șters la cerere ~
fondurile provenite din chirii, spatii publicitare, etc nu pot fi folosite pentru plata facturilor catre furnizori, ci numai pentru reparatii (legea230/2007)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclama publicitara montata pe laterala blocului maria200313 maria200313 A fost montata pe laterala blocului , fixata cu funii, o reclama publicitara care face un zgomot teribil de fiecare data cand adie vantul.Nici eu si nici ... (vezi toată discuția)
Probleme de siguranta - panou publicitar bloc ContSters311568 ContSters311568 de 5-6 ani sa instalat pe fatada blocului meu un panou publicitar iar reflectorul acestuia si o parte din sistemul de prindere este montat la 5-10 cm de ... (vezi toată discuția)
Panou publicitar pe terasa blocului beaurevers beaurevers Buna dimineata, locuiesc intr-un bloc din Bucuresti la etajul 9/10 si am o mare problema cu un panou publicitar imens 15m x 6m montat fara acordul multor ... (vezi toată discuția)