avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Gift of Legacy, site web, este legal?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Gift of Legacy, site web, este legal?

Gift of Legacy , este un site web descentralizat prin care toti membri comunitati ofera cadouri in bani de la persoana la persoana? Este o activitate legala? Nu ma intereseaza ce scrie internetul. Canalele de comunicare pe internet nu fac decat sa te duca in eroare. Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:52, 19 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este o teapa ,o sa pierdeți bani și atât.E mai frumos ambalata decât țepele cu mostenirea de la o bătrână bolnava sau decât banii blocați.in banca x pe care un avocat concolez se oferă sa i trimită..
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Domnul Avocat, exista un document oficial in Romania care ne certifica faptul ca Gift of Legacy este o teapa? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
DanaLaghiu a scris:

Nu ma intereseaza ce scrie internetul. Canalele de comunicare pe internet nu fac decat sa te duca in eroare.

Ar trebui să vă intereseze ce scrie internetul... tot prin intermediul lui ați aflat despre Gift of Legacy. Dacă vreți să intrați în schemă citiți tot ce găsiți pe subiect, nu doar ce vi se pune la dispoziție pe platforma lor și analizați dvs. informațiile. Nu întotdeauna există confirmare sau infirmare de la autorități în privința legalității schemelor prin care oamenii (cred că) fac bani ușor.

De exemplu, la noi puteți citi asta:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Iar acest videoclip este documentat serios de realizatorul lui:
[ link extern ]

Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gift of legacy sau cadoul mostenitor - o schema piramidala spamchecker87 spamchecker87 Acest articol face parte dintr-un document care a fost tradus in 5 limbi. Să aflăm mai multe despre fondatorii Gift of Legacy: - Chris Hattingh Mai ... (vezi toată discuția)
Donație în bani dubioasă Bogdanffm Bogdanffm Buna ziua ..nu de mult am primit o propunere de la o persoana anonima precum ar vrea sa imi doneze de pe firma lui 60 000 lei..cu o conditie sa imi opresc 10% ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pe internet Olty01 Olty01 Salut! In urma cu doua saptamani am platit un youtuber (ca sa intelegeti despre ce este vorba : un om care face diferse filmulete pentru youtube - destul de ... (vezi toată discuția)