avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul pensie anticipata cu remuneratie zilier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul pensie anticipata cu remuneratie zilier

Buna ziua. Un angajat cu contract de munca a primit decizia de pensionare anticipata, insa doreste sa lucreze in continuare. Cum legea nu permite cumularea pensiei anticipate cu venituri din salarii, poate persoana respectiva sa activeze temporar, in calitate de zilier ? Fara a depasi, bineinteles, numarul maxim de zile prevazut de legea zilierilor. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2024
Danyella_tm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:52, 12 Februarie 2024
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj tehnic Izaura1969 Izaura1969 Conform răspunsului dumnevoastră ca nu pot întra în șomaj tehnic dacă am o decizie de invaliditate gradul 3 cu drept de munca 4 ore. Ce pot face dacă nu ... (vezi toată discuția)
Mi se scade din pensia de urmaș dacă ma angajez ca zilier si ... VladHelp VladHelp Mi se scade din pensia de urmaș dacă ma angajez ca zilier si am salariu de 20 de millioane , am 17 ani ! (vezi toată discuția)
Punerea in plata a deciziei de pensie anticipata partiala stromelectro stromelectro Buna ziua. Daca un salariat a primit decizia de pensionare anticipata partial , si nu este multumit de cuantumul acesteia , se poate razgandi cu privire la ... (vezi toată discuția)