avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna seara! Acum 2 saptamani, am vrut sa parchez ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna seara! Acum 2 saptamani, am vrut sa parchez masina si fara ...

Buna seara! Acum 2 saptamani, am vrut sa parchez masina si fara sa vreau am zgariat masina unei persoane. Am facut cu dansa intelegere amicala, dandu i copii dupa permis, CI, asigurare. Sa vazut ca stergand cu mana masina unde am zgariat o au ramas cateva dungute. Am facut si poza. Azi m a suna persoana spunandu mi ca firma mea de asigurari ia spus celui care ia intocmit dosarul de dauna ca nu ii deconteza decat 40% din dauna. I am spus ca nu cred asas ceva si sa imi dea nr celui care ia intocmit dosarul.Mia spus ca afost la mai multe service ri si ca aceasta ia cerut cel mai putin, 1700 lei.A zis ca ar fi fost si indoita usa ceea ce eu nu am vazut si ca trebuie schimbata . NU am fost de acord cu ce mi a zis referitor la pret. Cum o zgarietura sa coste 1700. si ca sa ii dau eu 60% ca daca nu merge la politie ca nu e de acord cu doar 40%. Mentionez ca in momentul lovirii a zis ca daca ii dau niste bani sa si o repare ea. Ce sa fac? NU cred ca daca platesc o asigurare aceea firma ii acopera doar 40% din duna.
Cel mai recent răspuns: JohnRomero , utilizator 18:54, 2 Aprilie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
Dupa ce faceti amiabila nu mai aveti nicio treaba cu nimeni. Sa se duca la politie linistita ca politia o sa o trimita la plimbare. Pentru asta exista RCA, ca sa nu stati dumneavoastra sa va intrebati si sa va faceti griji de cat costa reparatia. Daca exista vreo problema va trebui sa rezolve persoana respectiva cu asiguratorul dumneavoastra.
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2024
JohnRomero, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am facut o mica prostie deși consider ca nu e în ... //Anonymous// //Anonymous// Buna ziua, am facut o mica prostie deși consider ca nu e în totalitate vina mea si nu stiu cum sa procedez... Azi m-am dus la cumparaturi și pe lângă ... (vezi toată discuția)
Vecin recalcitrant si daune din cauza acestuia SINEKT SINEKT Salutare ! Am 22 de ani si o sa va expun in continuare problema mea : In seara zilei de 8 decembrie 2009, am oprit in fata blocului pt. 5 minute, sa iau ... (vezi toată discuția)
Pentru o zgarietura pe care n-am facut,imi ia permisul de conducere? Ana___ Ana___ Luni seara(26.012009) a venit politia la mine acasa,cu o declaratie depusa de un barbat(declaratia a fost depusa pe 30.iulie.2008),care sustine ca in ... (vezi toată discuția)