avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Are angajatorul obligatie sa trimita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Are angajatorul obligatie sa trimita documentele de ...

Buna ziua
Are angajatorul obligatie sa trimita documentele de incetare a unui fost salariat, scanate si trimise pe mail sau prin curier sau posta? Mentionez ca documentele sunt emise si se afla la sediul societatii. Daca aveti si o baza legala, va multumesc

Zi buna.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:19, 23 Aprilie 2024
Angajatorul nu are obligatiasa va trimita documentele de incetare a unui fost salariat, scanate si trimise pe mail sau prin curier/posta.
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Trebuie sa pergeti personal la angajator sa va luati documentele acasa.
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere forțată Xpoisonxdartx Xpoisonxdartx Acum aprox o săptămână am smenat un cim cu firma mellon. Cim a fost printat si semnat la mine acasă în dublu exemplar împreună cu toate celelalte ... (vezi toată discuția)
Termen eliberare adeverinta de vechime AltaMihaela AltaMihaela Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este termenul legal in care un fost angajator este obligat sa elibereze adeverinta de vechime si care este temeiul ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de salariat se poate "ridica" numai de la sediul firmei? jbeginer jbeginer Buna ziua, Pentru internare in spital am nevoie pe langa biletul de trimitere si cardul de sanatate, si de adeverinta de salariat. Ma aflu in concediu medical ... (vezi toată discuția)