avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa de salubritate la punctul de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa de salubritate la punctul de lucru

Buna ziua , detin o societate comerciala din 2021, anul trecut am achititionat un alt teren intr-o localitate invecinata unde am deschis punct de lucru la registrul comertului dar pana in prezent nu am inceput activitatea in acel loc , intrebarea ar fi daca sunt obligat sa scot autorizatie de functionare si sa platesc taxa de salubrizare pentru acea locatie chiar daca acolo este decat un teren gol.
Multumesc pentru un eventual raspuns !
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:39, 26 Aprilie 2024
Daca ati deschis punct de lucru (asa mentionati initial si apoi ca este teren gol, hotarati-va ?!), autorizatia de la primarie este obligatorie si implicit veti fi taxat pentru salubrizare.
daca asa e HCL, ea este executorie

Bună ziua, este deschis punct de lucru la registrul comerțului în acte , nu și fizic.
POPA GHEORGHE a scris:

Daca ati deschis punct de lucru (asa mentionati initial si apoi ca este teren gol, hotarati-va ?!), autorizatia de la primarie este obligatorie si implicit veti fi taxat pentru salubrizare.

La primărie contează în acte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa viza autorizare / taxa salubritate... Cozmin.c23 Cozmin.c23 Buna ziua, Astazi am primit o frumoasa scrisoare la sediul social, de la primarie cu titlul\" aviz de inspectie fiscala\" Ma informeaza ca la data X ... (vezi toată discuția)
Autorizatie / acord de functionare societate comerciala emiasconet emiasconet Autorizatie / Acord de functionare societate comerciala Buna ziua, doresc sa deschid o activitate comerciala, cod CAEN 9329. Conform legii nu toate ... (vezi toată discuția)
Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)