avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am voie sa fac gratar daca locuiesc intrun apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am voie sa fac gratar daca locuiesc intrun apartament cu curte ...

Am voie sa fac gratar daca locuiesc intrun apartament cu curte ? Mentionez ca apartamentul se afla intru complex de cladiri cu 2 etaje deasupra parterului,apartamentele de la parter avand o curte.

De asemenea mentionez ca stau in chirie in acest apartament.

Intrebarea ar fi daca in aceste conditii, pot face gratar in curte? Este legal sau nu este , sunt anumite conditii ce trebuie indeplinite?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2024
CuriousUser, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:43, 29 Aprilie 2024
Nu este stipulat in legislatie nimic in legatura cu gratarul facut in curtea proprie.Cum la dvs. sunt mai multe apartamente,ar trebui sa intrebati vecinii daca va da voie sa faceti gratar.
De obicei, fiecare as. prop. are un Regulament intern care trebuie respectat de catre fiecare proprietar, inclusiv de catre chiriasi.
Discutati si cu proprietarul locuintei, ca in caz de nerespectare a regulamentului sunteti pasibili de amenda impreuna (amenda o da org. locale de politie - desigur la reclamatia unor vecini)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar la bloc in curte proprietate privata. buna ziua. va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! locuiesc ... Codrinvld Codrinvld Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! Locuiesc intr-un complex rezidential de blocuri insiruite, intr-un bloc parter+ 2 etaje. Apartamentele ... (vezi toată discuția)
Acord vecini constructie balcon parte ndan57 ndan57 Buna seara, un proprietar de la parter doreste sa-si construiasca un balcon. a luat toate toate aprobarile de la primarie, inspectoratul in constructii etc. nu ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde de langa bloc Eneri Eneri Asociatia noastra are in spatele cladirii un spatiu verde unde cei de la etajele superioare vor sa puna un gratar si o masa. Problema este ca cei de la parter ... (vezi toată discuția)