avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara. De curând am făcut o inselaciune și mi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara. De curând am făcut o inselaciune și mi am asumat ...

Bună seara.

De curând am făcut o inselaciune și mi am asumat fapta și vreau sa o repar. Am luat legătura cu omul respectiv și i am spus ca ii restitui toți bănuții, jumătate acum și jumătate luna viitoare. A fost de acord.
Întrebarea mea este: dacă între timp părinții lui (cei care m au amenintat) au făcut deja plangere la politie, și eu între timp am negociat cu el și ma achit..mai pot sa pățesc ceva ? Sau dacă pana la urma se ajunge la judecata dar eu am achitat deja integral totul, pot sa mai răspund penal ?
Băiatul nu este minor însă din ce am înțeles, parintii lui vor sa meargă la politie sa reclame..el nu, deși e major și el e principalul..ei nu are nicio treaba.

Ma puteți ajuta ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
marius9595, utilizator
Vorbiți cu avocatul ca sa va corelati.
De aceea se merge la avocat și nu doar ca sa pledeze în instanță.
Sunt multe lucruri pe care le fac avocatii.

Ați observat bune ce ati observat.

București 2024
Cu respect, mulțumesc de răspuns.

Am angajat un avocat, am dat un avans și am fost tratat după 24h de a gândi planul strategic, sa ma sune dintr un magazin și sa îmi spună "ar fi mai bine sa amânăm o săptămână ca acum sunt perioadele de sărbătoare și oricum nu lucrează nimeni" și urma sa vorbeasca cu el. Între timp, am vorbit eu.

De asta va întreb.. dacă am dat toți banii ce i am considerat acoperirea pagubei (datorii + dobânda de la bănci + daune morale) dar el totuși face plângere și nu vrea împăcarea în fata instantei , ce se poate întâmpla atunci ? Deși tot prejudiciul este plătit și acoperit..nu mai exista pagube dpdv al părții vătămate..

Mulțumesc!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Vorbiți cu avocatul ca sa va corelati.
De aceea se merge la avocat și nu doar ca sa pledeze în instanță.
Sunt multe lucruri pe care le fac avocatii.

Ați observat bune ce ati observat.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu - furt AndreeaMarin AndreeaMarin Buna ziua, In urma cu ceva timp mi-a fost spart apartamentul, furt in urma caruia m-am ales cu un prejudiciu de X RON. Hotul a fost prins, a venit cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, inselaciune + uz fals ? am si eu o intrebare la dvs ... oldschool oldschool Buna seara, inselaciune + uz fals ? Am si eu o intrebare la dvs daca stiti ce se va intampla pe viitor, va rog frumos. Baiatul meu in varsta de 28 ani care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.... În data de 11.07.2020, s a furat o bicicleta ... Mary.... Mary.... Bună ziua.... În data de 11.07.2020, s a furat o bicicleta a unui domn, și dannsu când a depus plângere nu s a constituit doar parte vătămată, ci și ... (vezi toată discuția)