avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună...! Caut arhiva fostului I.C.A.Z. Focșani de pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună...! Caut arhiva fostului I.C.A.Z. Focșani de pe Str. Anghel ...

Bună...! Caut arhiva fostului I.C.A.Z. Focșani de pe Str. Anghel Saligny Nr. 10 , Focșani , jud. Vrancea . Doresc să-mi scot ani de vechime 1978 - 1980 . Acum nu mai este nimic pe acel teren...! Era o antrepriză ce se ocupa cu construcțiile mici și mari...pe toată raza județului Vrancea...! Mentionez că , acestă unitate de construcție se afla poziționată în spatele C.P.L.- MOPAF Focșani Poarta 2 . Cine îmi poate da o informație e binevenită...! Vă mulțumesc...!
Cel mai recent răspuns: YONIKI , utilizator 23:16, 30 Aprilie 2024
Bună ziua domnule avocat...! Ţin să vă aduc la cunoștință că , am găsit firma care deține arhiva fostului I.C.A.Z. Focșani de pe Str. Anghel Saligny nr. 10 , Focșani , Vrancea . Arhiva fostului I.C.A.Z. Focșani o deține firma s.c. metale internațional s.r.l. Focșani de pe str. Munteniei nr. 14 . Domnule avocat întrebarea este că am dat telefon acolo unde se află arhiva și am vorbit cu o doamnă de acolo și mea răspuns cu un ton acidulat că , da într-adevăr deține arhiva dar dacă nu am cartea de muncă numi poate da nimic...! Eu știu anii care iam lucrat acolo ca , sudor și îmi știu șeful de echipă cum se numea , șeful de personal la fel...! Ce pot face în cazul acesta domnul avocat...!? Eu mă voi prezenta după Sfintele Paști la acest birou unde se află arhiva să văd ce-mi zice...! Eu am nevoie de vechime și grupă...! Menționez că , acestă firmă care deține arhiva e în top Vrancea cu cele mai mari profituri și nui mai interesează nimic pentru oameni nevoiași și sărmani pentru o biată de pensie , li e greu să caute în arhivă...! Vă mulțumesc domnule avocat multă sănătate , viață lungă și sărbători fericite de Sfintele Paști...!

YONIKI a scris:

Din păcate nu mai țin minte cum se numea doar atât știu : Întreprinderea de Comstrucții și Antrepriză iar litera Z nu mai știu...! I.C.A.Z. Focșani , Vrancea . Șef de personal era unul domnul Răchitosu iar șef pe șantier unul Wagner...!

Cornel Vasile a scris:

Care este denumirea intreaga a intreprinderii?



1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti cerere de eliberare a adeverintei respective cu toate datele pe care le detineti si asteptati un raspuns in scris.

In caz de refuz, sesizati ITM-ul.
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Vă mulțumesc domnule avocat așa o să procedez , să depun o cerere cu număr de înregistrare să-mi dea...!

Cornel Vasile a scris:

Depuneti cerere de eliberare a adeverintei respective cu toate datele pe care le detineti si asteptati un raspuns in scris.

In caz de refuz, sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună...! caut arhiva fostului i.c.a.z. focșani de pe str. anghel ... YONIKI YONIKI Bună...! Caut arhiva fostului I.C.A.Z. Focșani de pe Str. Anghel Saligny Nr. 10 , Focșani , jud. Vrancea . Doresc să-mi scot ani de vechime 1978 - 1980 . ... (vezi toată discuția)
Stie cineva unde se afla arhiva pentru antrepriza de constructii ... Alina Balau Alina Balau Stie cineva unde se afla arhiva pentru Antrepriza de constructii Prahova?Este vorba despre fostul ICIM PLOIESTI, actualul Urban Icim. Multumesc, Alina B. (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)