avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua,va cer ajutorul pentru urmatoarea situatie. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua,va cer ajutorul pentru urmatoarea situatie. Anul trecut ...

Buna ziua,va cer ajutorul pentru urmatoarea situatie. Anul trecut s-au montat in bloc repartitoare pentru apa de consum cu autocitire. La acel moment nu ma aflam in localitate fiind plecata pentru cateva luni. La adunarea generala s-a votat ca toate pierderile de apa sa fie impartite celor care nu au apometre cu autocitire. Eu le am in acest moment pe cele clasice iar toate pierderile imi revin, fiind singurul apartament cu cele vechi. Am lunar un consum dublu fata de cel citit. Este legal ca acest consum sa mi se imparta doar mie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:44, 7 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal, însă va trebui sa angajați un avocat și sa anulați acea hotărâre în instanță. Legea 196/2018 obliga proprietarii sa aiba contori pentru utilități, nu wireless. Și nu există vreo prevedere legală care să impună aceasta repartiție de neinchidere bilanț lunar de apă celor ce au, conform obligatie legale apometru, dar nu e wireless.

Repartizarea, conform art. 82 din lege, se face pe număr de persoane.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2024
latka, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decat sa pierdeti timpul in instanta, montati-va apometrele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare ilegala adunare generala asoc prop Vulturudac Vulturudac o hotarare ilegala adunare generala asoc prop daca nu e atacata in instanta sau reclamata la primarie,se poate aplica?care e termenul de reclamare la primarie ... (vezi toată discuția)
Obligat sa schimb apometrele? pya pya Bună ziua! Dacă ma puteți ajuta cu un răspuns în legătură cu obligația schimbării apometrelor de apa calda și rece în apartamente cu alte apometre ... (vezi toată discuția)
În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament ... Cojocaru mihai Cojocaru mihai În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament cu unele cu radiocitire wireless (asa dorește presedintele ). Specific: la prima ... (vezi toată discuția)