avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... unde este adevarata lege
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

unde este adevarata lege

cunosc un caz el are 22 si ea 15 la 14 a nascut o fetita eu intreb oare are acest om dreptul sa faca sex cu o fata de 14 ani si legea nu zice nimic doar ca sau inteles parinti daca fata ar avea 10 tot asa ar fi legea ii da niste bani si o ia de sotie cind o fi majora sau cum asta cred eu incurjeaza prostitutia de minori sau vinderea ficelor pt ceva banuti
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:50, 9 Februarie 2010
Daca cunoasteti amanunte despre aceasta situatie si puteti dovedi cele relatate,sesizati organele de politie sau Parchetul.
Daca are mai mult de 15 ani si sesizati politia riscati sa comiteti dvs o infractiune.Denuntarea calomnioasa se pedepseste penal.
Eu cred ca organele in drept se pot sesiza singure.Nu are nicio legatura prostitutia cu ceea ce ziceti.
Daca faptele relatate sunt adevarate comiteti infractiunea despre care a facut vorbire dl.avocat.
De fapt data nasterii minorului dovedeste din plin cele relatate de dvs.
De fapt la familiile apartinand unei anumite etnii,mai exista situatii de acest gen,cand minora este "arvunita" de mic copil
Da, sub aspectul ,,arvunirii" daca ar fi vorba de asa ceva discutiile pot fi mult extinse.
Se recomanda incetarea unor astfel de practici,dar statele din UE au mari probleme.
In general nu exista dovezi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe nule? marian costea marian costea buna ziua.am fost surprinsa in timp ce ii faceam sex oral la un client.era intuneric,jandarmii au vazut doar umbre.in procesul contraventional acesta a ... (vezi toată discuția)
Coruperea de minori se pedepseste sau nu? trope_doi trope_doi Exemple: 1. Barbat in varsta de 25 de ani gospodareste (fara casatorie) cu o fata de 15 ani – ii cumpara haine, dulciuri s.a., dar fata (din familie ... (vezi toată discuția)
Nu cred ca corupere de minori inseamna neaparat sex, de exemplu ... petrunica2024 petrunica2024 Nu cred ca corupere de minori inseamna neaparat sex, de exemplu cand il convingi pe un minor sa fure ca nu primeste pedeapsa, sau sa faca orice alte ... (vezi toată discuția)