avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea firmei/directorului de proiect care ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea firmei/directorului de proiect care implementeaza un proiect POS

a) Sunt administrator/director de proiect al unei firme care implementeaza un proiect POSCCE. In contractul de finantare este stipulat "recuperarea integrala a finantarii acordate in caz de nefinalizare a proiectului".
Intrebare : Exista vreo forma de asigurare a administatorului/directorului de proiect in caz de nefinalizare a proiectului datorita decesului sau instalarii unei incapacitati de munca ?

b) Pentru acordarea de catre o banca a unei scrisori de garantie bancara (sgb) in vederea obtinerii prefinantarii la proiect, am ipotecat un imobil personal. In contractul de acordare a sgb este prevazut ca aceasta este executata in caz ca prefinantarea nu se ramburseaza in termenul asumat.
Intrebare: Exista vreo forma de asigurare a persoanei raspunzatoare de restituirea prefinantarii/implementarea proiectului in caz de nerealizare datorita decesului sau instalarii unei incapaciti de munca ?

Cu multumiri !
Cel mai recent răspuns: admir , utilizator 12:25, 11 Martie 2010
In chiar subsolul acestei pagini este dat un model de plasa de siguranta, pe care e bine sa-l cititi cu atentie si apoi se poate discuta.
multumesc, asa voi face !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri asigurari niky81 niky81 hotararea curti de apel suna cam asa \"Admite recursurile declarate de inculpat , firma de asigurari, partile civile, obliga inculpatul la plata ... (vezi toată discuția)
Cind se poate aplica ptr casa verde si ce conditii trebuie sa ... Sorin Bogdan Sorin Bogdan Cind se poate aplica ptr Casa Verde si ce conditii trebuie sa indeplinesti????? (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare - ipoteca ContSters79057 ContSters79057 In antecontractul de vanzare-cumparare pentru cumpararea unei locuinte intr-un proiect nou este precizat: \"promitenta vanzatoare declar sub ... (vezi toată discuția)