avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare denumire societate comerciala si cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare denumire societate comerciala si cod CAEN

Buna ziua,doresc sa schimb denumirea unei societati comerciale si activitatea principala a firmei cu alt domeniu de activitate.poate cineva sa imi explice ce acte imi sunt necesare,care ar fi costurile aferente si cat dureaza toata operatiunea?
multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:08, 24 Martie 2010
Aveti nevoie de hotarare AGA privind modificarile in cauza (schimbarea denumirii societatii si schimbarea obiectului principal de activitate), contorul de cuvinte, act constitutiv reactualizat, cerere de inregistrare mentiune la ORC si declaratie model III.
In prealabil, veti obtine de la ORC rezervarea de denumire a societatii (cerere cu propunere si taxa de 75 lei).
La inregistrarea mentiunii la ORC, veti depune si certificatul de inmatriculare in original.
Costul aprox. este de 700 lei (depinde de costul publicarii hotararii AGA la M. Oficial) si dureaza 7 zile lucratoare.

Va pot ajuta si informatiile publicate pe site-ul ONRC, referitor la:
schimbare denumire: [ link extern ]
schimbare obiect principal de activitate: [ link extern ] .
Succes!
firma este SRL si are asociat unic,in cazul acesta e nevoie de o hatarare a asociatului unic prin care hotaraste schimbarea denumirii si obiectului de activitate?
actul reactualizat ce inseamna mai exact?un nou act constitutiv cu noua denumire si noul obiect de activitate in locul celor vechi?
unde mai exact trebuie sa fac toate operatiunile la onrc?la biroul unic?
ce ste mai exact acest contor de cuvinte?
multumesc frumos.
Buna ziua

1. In cazul in care societatea are asociat unic, intocmiti o decizie a asociatului unic (in locul hotararii AGA)
2. DA
3. Puteti face aceste modificari la ORC, Biroul de consultanta juridica (redactare decizie asociat unic si act consitutiv reactualizat)
4. Contorul de cuvinte este o statistica cu privire la nr. de pagini si caractere folosite pentru tehnoredactarea unui document (ajuta la stabilirea tarifului de publicare in M. Of. a respectivului document).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificare coduri caen Adrian Buta Adrian Buta Am eliberat ultimul certificat constatator de la onrc ,in data de 12.01.2009. Vreau sa-mi reactualizez codurile caen si sa schimb domeniul de activitate ... (vezi toată discuția)
Redenumire firma + schimbarea obiectului principal de activitate alexandra.gazda alexandra.gazda Buna ziua, este posibila schimbarea numelui si a codului CAEN a unei societati comerciale deja infiintate? Daca da, care sunt costurile fata de infiintarea ... (vezi toată discuția)
Act aditional sau decizia asociatului unic ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri. In cazul in care se doreste completarea actului constitutiv si cu alte obiecte de activitate (activitatea principala ... (vezi toată discuția)