avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... conciliere directa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

conciliere directa

:-/am nevoie de un model orientativ de conciliere directa.eu, ca si creditor trebuie sa convoc debitorul, mai inainte de chemarea in justitie, la o conciliere directa.stiu ca prin aceasta trebuie sa imi sustin pretentiile si trebuie stabilita o data pt a se realiza concilierea. cum se face aceasta conciliere in scris? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: xco , utilizator 16:22, 22 Februarie 2007
din moment ce se prezinta la conciliere si mai mult mai si semneaza procesul verbal, e clar ca au fost convocati.
lipsa de procedura se acopera prin prezenta
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2007
xco, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model conciliere prealabile Cristianna Cristianna Buna ziua!As dori un model de conciliere prealabila,pentru o actiune in pretentii comerciala.De asemenea as mai avea urmatoarea intrebare:cum fac dovada in ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre convocare si convocare la conciliere? Lumy_lex Lumy_lex Buna ziua, sunt jurist de o saptamana si nu prea inteleg ce mi se cere (colegele nu prea imi explica, nu au rabdare). As dori sa imi spuneti diferenta dintre ... (vezi toată discuția)
Conciliere irinastnciu irinastnciu In cazul in care la o conciliere societatea respectiva nu se prezinta dar isi exprima punctul de vedere printr-o adresa (fax) mai trebuie respectat termenul de ... (vezi toată discuția)