avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Activitate kzoli

Activitate kzoli

Salut. Pana la urma ce coduri CAEN ai ales ?
Răspuns la discuția Permis ridicat
Nu pot ridica permisul "baga in buzunar" fara sa dea un act inlocuitor (dovada) cu sau fara drept de circulatie !!!
Multumesc.
Buna ziua, am o mica nelamurire. Am o firma de constructie si are ca activitatea principala in domeniul educatiei, de a tine cursuri de calificare in domeniul constructiilor ctiilor avizat de ministerul educatiei, si ca activitate secundara constructii. La sfarsitul anului trecut am avut venituri mai multe din constructii decat din scoala...trebuie sa schimba activitatea principala?
Multumesc.
Ps. Daca am postat in sectiunea necorespunzatoare, rog pe moderatori sa mute la locul potrivit. Multumesc.
Răspuns la discuția Fraude pe net
Acum cateva luni am ridicat si eu o suma anumita de la posta fara sa zic codul, doar numele persoanei de unde primeam banii si suma exacta si nu am nici o cunostinta la oficiul respectiv . Cat despre cumparaturi de pe internet,pe viitor RECOMAND sa folositi serviciul de curierat rapid cu POSIBILITATEA DE A VERIFICA COLETUL inainte de plata, mai bine "pierdeti" 30-50 lei decat 2000 .
Răspuns la discuția Inselaciune kilometraj masina
ionijhonnie a scris:

De aceea ar fi necesar ca pe cartea de identiate vehicul sa fie trecuti nr de km la data fiecarei vanzari, iar pe talon sa fie mentionati la fiecare ITP.



La fiecare ITP este notat si numarul de km, pe langa ceilalti parametri si este trimis intr-o baza de date ... puteti verifica unde erau facute ultimele 3 itp uri si sa cereti datele de la ei ...
gagica.ionut a scris:

buna ziua.Ieri am am avut un accident in care am atins cu roata din stanga fata o pers in apropierea trecerii de pietoni.


Este foarte posibil sa va alegeti si cu un dosar penal pentru fuga de la locul accidentului :( chiar daca va intelegeti cu victima. Pe viitor in asemenea situatii sunati imediat la 112 si NU miscati masina nici un cm, pana nu vine echipajul de la rutiera!
Răspuns la discuția Inselaciune kilometraj masina
Din pacate nu puteti dovedi ca persoana de la care ati luat masina a stiut de "aceasta smecherie" ... intelegeti sa vorbiti cu el poate reusiti sa va intelegeti ... in instanta o sa pierdeti doar timp, bani si multi, multi nervi :( eu stiu 2 cazuri concrete una cu un opel si alta cu un bmw ...
Răspuns la discuția Problema service laptop
Nu stiu la ce magazin/service ati fost, dar in cazul meu nu au preluat la magazin, decat CU BATERIE ! Trebuia sa ma intorc dupa el... si astfel mai pierdeam o zi :(
Este ceva putred la mijloc....Politistul trebuia sa retina permisul daca aveati 15 puncte! ...sau sa primiti o instiintare acasa ca sa predati permisul de bunavoie la politie... la NOI in oras vine sectoristul cu "fluturasul" si semnezi sau semneaza cineva din familie pe baza de BI/CI.