avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate petje

Activitate petje

Răspuns la discuția cheltuieli de judecata
Ma puteti ajuta cu un model cerere de impartirea cheltuielilor de judecata pentru a o depune la urmatorul termen, va rog.
Procesul este in derulare dar avocaul nu a cerut impartirea cheltuielilor de judecata de la inceput intr-un proces de partaj judecatoresc. Se poate face o cerere ulterioara, pana la finalizarea procesului?
Răspuns la discuția act de casatorie
partaj judecatoresc. Pe certificatul de deces sunt specificate numele parintilor, data nasterii, localitatea de nastere si ultimul domiciliu, domiciliu care corespunde cu cel de pe buletinul copilului persoanei decedate fiind acelasi cu cel declarat initial pentru trimiterea chemarii in judecata.
Răspuns la discuția concediu de odihna
Multumesc de raspuns. Dar ca am voie sa il iau in septembrie daca schimb locul in iunie tot in codul muncii se face referire?
Răspuns la discuția concediu de odihna
La noul angajator cate zile pot sa imi iau de concediu? Tot cota parte din zilele ramase de la 1 iunie pana la afarsitul anului in functie de numarul total de zile de concediu la care am dreptul intr-un an?
Sunt ingrijorat pentru ca deja am platit un concediu pentru septembrie.
Daca schimb locul de munca de la 1 iunie si nu am efectuat concediu de odihna pe 2012, cand am dreptul sa iau cel mai repede concediu de odihna si cate zile? Fostul angajator ma obgliga sa iau cota parte de zile din zilele muncite in 2012 pana acum la el sau imi plateste contravaloarea?
Pentru o persoana decedata intr-o localitate X in care isi are ultimul domiciliu cu parintii Y si Z conform unui act de deces cu numarul......din data........., nascuta in alta localitate la data de.........cu parintii........mai este nevoie de certificatul de casatorie pentru a se demonstra ca este una si aceeasi persoana, daca prin casatorie a schimbat numele de familie de pe certificatul de nastere cu cel de pe certificatul de deces?
un fost angajat cu 3 perioade consecutive pe perioada determinata , insumand mai mult de 3 ani poate fi reangjat tot pe perioada determinata dupa un interval de timp?
Discuție expertiza ?
E necesara expertiza unui imobil in cazul in care deja instanta a stabilit taxa de timbru (aceasta s-a si achitat) in baza valorii de impozitare declarata la financiar, nici unul din reclamanti (parte adversa) neprezentandu-se la sedintele de judecata in cazul unui partaj judiciar?
Răspuns la discuția depunere dosar partaj judiciar
Cine stabileste valoarea masei partajabile la proces: cel care a formulat cererea, instanta, exista o modalitate de calcul in functie de marimea si amplasarea imobilului si terenului aferent, se face expertiza??