avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Activitate Madalindirect

Activitate Madalindirect

Buna seara vreau sa fac o plangere unui judecator pentru abuz in serviciu, este vreun tipizat pentru astfel de situati sau pot formula banala formula de plangere? va multumesc anticipat1
Buna Ziua. Am un cont deschis la o banca si am poprire pe contul respecti, in luna decembrie am primit subventiile din partea celor de la APIA, dar mi-au fost retinute de catre executorul bancar, este legal ceea ce mi-sa intamplat si care sunt procedurile de recuperare de la executorul bancar a sumei primite de la APIA? Multumesc Anticipat!
Buna seara , doresc si eu sa va intreb urmatoarele :
1) ieri mia fost eliberata o copie de pe minuta sentintei penale, pot face recurs dupa aceasta daca hotararea nu este redactata inca ?, expira cele 10 zile de la pronuntare pe data de 24 si slabe sanse de a intra in posesia hotarari!
2) Cum se procedeaza , introduc recurs pe baza acestei minuta si apoi la momentul in care intru in posesia hotararii fac argumentul si motivarea recusrsului?
Va rog explicatii in pasi ceea ce trebuie sa fac. Va multumesc anticipat
Buna seara vreau si eu un model de recurs penal, va rog tare mult! va multumesc anticipat!
Buna seara , doresc sa angajez un avocat specialist in drept penal pentru a-mi sustine interesele in fata ICCJ pentru judecarea unei cereri de stramutare a unui dosar ce are ca obiect OUG 195 /2002 , astept recomandarile dumneavoastra oarecum urgent pentru ca sunt sub presiunea timpului.
multumesc
cam incurcata calea, in cazul aprobarii cereri de stramutare de la ICCJ ce demersuri trebuie sa fac ulterior pentru casarea si desfintarea hotararii de la Judecatoria Calafat? Apropo in luna octombrie am formulat catre judecatoria Calafat cerere pentru eliberare certificat de grefa care trebuia sa ateste faptul ca in cadrul acestei sunt cuprins cu un dosar penal in care port calitatea de inculpat, cererea fiindu-mi respinsa si returnata in original prin posta ma pot folosi de aceasta situatia in fata ICCJ
dar vreau sa stiu daca in acest caz judecatorii au facut abuz si daca da il pot folosi suplimentar ca proba in cadrul ICCJ pentru stramutare, prin inmanarea hotararii judecatoresti emisa de catre judecatoria calafat?
am solicitat de 2 ori aceasta suspendare,dar mia fost respinsa de fiecare data, pe parcursul procesului am facut 6 diverse cereri, care au avut ca final respingerea fara motiv, toate in cadrul Judecatoriei Calafat
doresc sa va adresez o intrebare foarte importanta din punct de vedere juridic, pe rolul judecatoriei municipiului Calafat in luna iunie sa inregistrat un dosar in care am purtat calitatea de inculpat cu obiectul OUG 195/2002( conducere fara permis) , am dobandit permisul inainte ca dosarul sa ia cursul instantei de judecata, in luna noiiembrie am formulat cerere de stramutare a acestui dosar la ICCJ,avand ca termen de solutionare 30.01.2013, dar surpriza pe data de 14.12.2012 judecatoria Calafat ma condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare, asta in pofida cereri ce ar avea solutionare la ICCJ pe data de 30.01.2013, de retinu, nu am fost surprins de cei de la rutiera,pe parcursul cercetarilor am fost foarte colaborant, nu am fost nici in stare de ebrietate, ce ma indemnati sa fac ? Judecatorii in situatia asta au comis abuz? astept raspunsurile si solutiile voastre urgent !!!