avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... durata unei instiintari prin executor judecatoresc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

durata unei instiintari prin executor judecatoresc


Cat dureaza trimiterea unei instiintari prin executor judecatoresc in alt oras? Am trimis o chemare la conciliere prin executor pe data de 09.06 unui debitor din alt ora, nu am primit nici pana acum confirmarea ca acel debitor a primit-o, si sunt sub presiunea timpului, data concilierii a fost fixata la 15 zile (29 iunie).

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 22:52, 15 Iunie 2011
Ati apelat la un executor judecatoresc si este foarte bine. Probabil ca in zilele urmatoare veti primi confirmarea. Daca executorul a apelat la serviciile de la Posta Romana, probabil ca intreafa procedura dureaza 8-10 zile.
Trebuie insa sa stiti ca art. 720 ind 1 C. pr. civ. considera convocarea ca fiind legala si daca aceasta a fost facuta prin scrisoare recomandata cu confimare de primire sau prin fax (evident daca debitorul are un fax ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc fannatura fannatura Cat dureaza trimiterea unei instiintari prin executor judecatoresc in alt oras? Am trimis o chemare la conciliere prin executor pe data de 09.06 unui debitor ... (vezi toată discuția)
Conciliere directa raluflory raluflory :-/am nevoie de un model orientativ de conciliere directa.eu, ca si creditor trebuie sa convoc debitorul, mai inainte de chemarea in justitie, la o conciliere ... (vezi toată discuția)
Procedura prealabila art. 720^1 cpc ENGFULL ENGFULL in cazul in care debitorul nu s-a prezentat pentru concilierea prealabila , se incheie proces-verbal ? se mentioneaza ca nu a dat curs invitatiei si i se ... (vezi toată discuția)