avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model de decizie de radiere a unei sanctiuni ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model de decizie de radiere a unei sanctiuni disciplinare ?


1.Va rog frumos daca are cineva un model de decizie privind radierea unei sanctiuni disciplinare ?
In afara de decizia de radiere mai trebuie intocmite si alte acte ?
2. Model de registru evidenta interna CIM


Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:16, 23 Noiembrie 2011
In aplicatia www.revisal.ro
1. Potrivit dispozitiilor art. 248 alin. (3) din Codul muncii , republicat, sanctiunea disciplinara se radiaza de drept in termen de 12 luni de la aplicare, daca salariatului nu i se aplica o noua sanctiune disciplinara in acest termen. Gasiti un model aici:
[ link extern ]
[ link extern ] /
2. Hotararea nr. 247 din 4 martie 2003 (actualizata) privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor
[ link extern ]
[ link extern ]
Specificatiile tehnice ale registrului general de evidenta a salariatilor conform Hotararii de Guvern nr. 500/2011:
[ link extern ] /
[ link extern ] /
L.C.
Hotararea nr. 247 din 4 martie 2003 privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor a fost abrogata de HG nr.161/2006 care la randul ei a fost abrogata de HG nr.500/2011.
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc, am banuit... Pentru ca utilizatorul a mentionat "registru evidenta interna", m-am gandit ca-i poate fi util (pentru evidenta interna) cel prezentat in Legea 247/2003.
Sper ca utilizatorul a inteles, prin urmare, sa utilizeze specificatiile tehnice ale registrului general de evidenta a salariatilor conform Hotararii de Guvern nr. 500/2011.
L.C

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul salariatilor cantorcorina cantorcorina Va rog sa-mi spuneti daca pe langa de registrul electronic de evidenta a salariatilor mai trebuie tinut un registru de evidenta a salariatilor in format scris ... (vezi toată discuția)
Registru evidenta salariati teo.madalina teo.madalina Mai este obligatoriu registrul de evidenta al salariatilor scris de mana, daca il avem pe cel electronic/ (vezi toată discuția)
Registrul general de evidenta a salariatilor avocat33 avocat33 Este totusi obligatoriu registrul general de evidenta a salariatilor?am inteles de la unii comercianti ca nu s-a aplicat inca in practia.va multumesc (vezi toată discuția)