avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comisia de disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comisia de disciplina

va rog frumos sa imi spuneti si mie ce as putea face in situatia in care am fost chemata sa ma apar in fata comisiei de disciplina deoarece mi-am dat demisia (mi-a fost inregistrata) dar pentru ca sefa mea m-a amenintat si jicnit cand am vorbit cu ea ca nu mai pot trai cu putinii bani pe care ii primeam si ca trebuie sa imi caut altceva de munca,mi-a fost teama sa mai merg la sediu sa fac preavizul.In notificare mi-a specificat ca fapta mea (nerespectarea preavizului)constituie abatere disciplinara conform art.61 litera a. Mentionez ca nu aveam o functie in care sa raspund de anumite bunuri sau sa predau gestiunea. Va rog sa imi spuneti daca nu ma prezint ce mi se poate intampla? pentru ca nu as vrea sa mai merg sa ma intalnesc cu ea :((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 23 Martie 2012
Exista vreo posibilitate sa mai fiu obligata sa vin la munca dupa expirarea perioadei de preaviz?
La expirarea preavizului , raportul de munca inceteaza .. in acest caz, dupa incetarea raportului de munca nu mai aveti nicio obligatie de a va prezenta la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie sau concediere disciplinara Dstancu Dstancu Buna seara Am o intrebare, seful meu saptamana trecut mi-a comunicat ca ar fi bine sa incheiem orice colaborare mai bine zis sa imi dau demisia, si saptamana ... (vezi toată discuția)
Anulare concediere adriana.chiritescu adriana.chiritescu Crede-ti ca instanta v-a anula o decizie de concediere daca situatia se prezinta astfel: - nota de constatare pe 14.07.2008 semnata de directorul ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara mircea.stoica mircea.stoica 1) Cu cate zile inainte trebuie comunicata salariatului convocarea la cercetarae disciplinara? 2) Cercetrea disciplinara poate fi efectuata de o persoana care ... (vezi toată discuția)