buna ziua am astm bronsic profesional si am fost concediata in baza art 61 lit.c, pana in ianuarie am fost in somaj, iar acum nu pentru ca nu vreau ci pentru ca nu am gasit alt loc de munca nu stiu ce trebuie sa fac sa beneficiez in continuare de medicatie compensata si consultatii de specialitate, plus alte indicatii cure balneare etc. trebuie sa platesc cas sau cum ? va rog sa-mi spuneti ce drepturi si ce obligatii am in aceste conditii. va multumesc
Daca se va prezenta la medicul de medicina muncii ,unde se afla inregistrata cu boala profesionala,acesta ar trebui sa-i elibereze o scrisoare medicala catre medicul de familie la care este inscrisa pacienta,pe baza acestei scrisori medicul de familie o va inregistra intr-o evidenta speciala si ii va prescrie retete ,trimiteri ii va acorda consultatii.Toate aceste servicii medicale vor fi decontate de catre Casa de Pensii.
Accident de munca
mirellaa
am urmatorul caz: in timpul programului de lucru a suferit un accident care a avut ca urmare pierderea a 3 degete de la mana dreapta. Firma a declarat ... (vezi toată discuția)