avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită taxa auto
Discuție deschisă în Executare silită

taxa auto

am hotarire definitiva si irevocabila prin care administratia finantelor publice locale este obligata sa-mi plateasca suma de 3000 ron reprezentind taxa auto.
pe data de 10.08.2012 am inregistrat cererea insotita de decizia respectiva si mi s-a spus ca trebuie sa astept cel putin 3 luni pana cind imi voi recupera banii pe motiv ca nu sunt incasari la bugetul local.
ce pot face sa imi recuperez acesti bani mai repede? multumesc.
Cel mai recent răspuns: bogdan31 , utilizator 02:19, 11 August 2012
Daca ti-au zis ca tre' sa astepti 3 luni,cu siguranta vei astepta..3 ani,ca sa-ti vezi inapoi,in bugetul personal banutii...nadajduiesc sa nu fie chiar asa!..Le-ai cerut ,si tu,daune ceva acolo?...Niste procente pt banii tinuti la ei? Ca la ei ,la ANAF,totul se calculeaza in ..procente,nu?Orice zi intirziere la plata,inseamna un anumit procent..Fa si tu cu ei,asemenea..
si..am o curiozitate: cit a durat procesul ?..eu am la ei ,de 2 ani ,niste "lucrusoare" ,comfiscate...Si eu i-am invins! Cu greu dar..SIGUR!
Bafta si felicitari pt izbinda!
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2012
ivanacristescu, utilizator
Va puteti adresa oricand unui executor judecatoresc in vederea punerii in executare silita a hotararii si implicit recuperarea sumei de la ANAF. Treaba cu "NU mai are statul bani" nu tine, deci trebuie presat intr-un fel sa plateasca.
Procedura de recuperare prin intermediul unui executor nu este complicata si cu siguranta va dura mai putin de 3 luni.
resttiuirea trebuie efectuata in mod obligatoriu in termen de 45 zile de la data depunerii cererii...se va efectua in acest termen legal, deoarece dupa acest termen aveti posibilitatea sa faceti plangere penala ptr nepunerea in executare a unei sent judecatoresti...asadar, intr-un termen de cel mult 45 zile, veti primi banii ...bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce mai pot face unui primar care refuza sa puna in aplicare o hotarare jud.definitiva si irevocabila marii_48 marii_48 Buna seara! Dragi avocati ,consultanti si voi colegi forumisti va rog dati-mi si mie citeva informatii. Am o hotarare ... (vezi toată discuția)
Plata sultelor ion luca c ion luca c In urma unei hotarari judecatorestidefinitive si irevocabile ,unul din trei mostenitori a fost obligat sa vanda suprafata de teren care a fost subiectul ... (vezi toată discuția)
Executare silită sau acțiune in instanță pentru nepunerea ... s.sttefan s.sttefan Executare silită sau acțiune in instanță pentru nepunerea in aplicare a unei hotărâri judecătorești? Cum să procedez? Ar fi o problemă dacă nu ... (vezi toată discuția)