avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare certificatul constatator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare certificatul constatator

Buna ziua!
Tocmai am decoperit ca certificatul constatator al firmei la care nu de mult lucrez nu este schimbat pe noua adresa unde s-a mutat de mai bine de un an...
Ma puteti ajuta va rog cu pasii pentru a schimba acest certificat constatator?
Am inteles ca trebuie sa modific si in statut...drumuri la notar, la Registrul Comertului... nu sunt lamurita.

Va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez.

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:28, 16 August 2012
Verificati daca schimbarea sediului social s-a inregistrat la Registrul Comertului, adica daca certificatul de inregistrare al societatii (cel colorat) are inscris in cuprinsul lui noua adresa. Daca nu, trebuie sa faci schimbarea sediului social ocazie cu care se predau certificatele constatatoare pentru a se emite altele cu noua adresa.
Multumesc!

Nu am punctat corect, punctul de lucru s-a modificat, nu si adresa sediului social.

Imi cer scuze.

Atunci radiati punctul de lucru vechi si il infiintati pe cel nou. Cu aceasta ocazie veti preda constatatorul vechi si veti lua unul nou, pe noua adresa.
Este necesar sa inchideti punctul de lucru vechi la registrul comertului, ocazie cu care predati si certificatul constatator emis pe adresa acestuia. Daca doriti sa deschideti un nou punct de lucru vi se va emite un nou certificat constatator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare adresa punct de lucru danielandrei danielandrei Ce presupune mutarea unui punct de lucru(>6 angajati) la alta adresa, din acelasi judet? Trebuie radiat pct de lucru si deschis altul pe noua adresa? Ma ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma....lamuriri urgent! davidoff davidoff Va rog frumos sa ma ajutati cu niste lamuriri. Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si ... (vezi toată discuția)
Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)