avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare persoana cu handicap accentuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare persoana cu handicap accentuat

Buna ziua !
Detin un pfa si doresc sa angajez cu contract de munca o persoana cu handicap accentuat cu drept de munca. in ce conditii pot face asta? persoana cu handicap este scutita de taxe in acest caz? dar eu ca pfa ce obligatii de plata am pentru aceasta persoana? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 19 Octombrie 2012
Gasitit aici raspunsul: www.avocatnet.ro/content/for...
Potrivit art.55 alin.4 lit.k1C.fisc., veniturile din salarii realizate de către persoanele fizice cu handicap grav sau accentuat sunt neimpozabile.
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea impozitului pe salarii pentru persoane cu handicap ContSters280565 ContSters280565 buna ziua. imi poate spune si mie cineva daca angajatorul meu este obligat sa imi faciliteze scutirea impozitului pe salariu avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)
Pfa vs. handicap morys morys daca sunt o persoana cu handicap, si decid sa devin PFA ... o sa platesc impozit pe veniturile obtinute din activitatea ce o voi desfasura? (vezi toată discuția)
Venituri neimpozabile luate in calcul la contributia de sanatate Monici Monici Buna, Potrivit Ordinului 617/2007, modificat in 2008, in art. 5, alin. 6, stabileste fapul ca: "persoanle care realizeaza venituri din salarii, care, ... (vezi toată discuția)