avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nou nascut cand se adauga la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nou nascut cand se adauga la intretinere

buna ziua,
Ma poate ajuta cineva.. sa-mi spuna cand se adauga un nou membru de familie la intretinere la ascociatia de locatari, un nou nascut, bebe al meu are 1 luna si 1 saptamani, la ce varsta trebuie sa-l trecem la intretinere? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:09, 8 Mai 2013
In legislatia asociatiilor de proprietari nu gasiti nicio specificatie referitoare la varsta persoanelor care trebuie luate in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane la intretinere! tonysask tonysask Buna, As vrea sa stiu daca e legal sa se introduca un copil de 2 luni la intretinere,atata timp,cat toate resursele sunt contorizate separat? Care ar fii ... (vezi toată discuția)
Pt un bebelus de 2-3 luni se ia in calcul ca si persoana la chelt de intretinere expertu expertu Am rugamintea daca cineva imi poate spune pt copilasii cu varsta de pana la un an (cateva luni), daca se ia in calcul ca si persoana la cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere bloc LaviniaCosmina LaviniaCosmina Buna ziua! Este obligatoriu din pct de vedere legal ,sa fie trecut la cheltuieli de bloc,bebe nou nascut? (vezi toată discuția)