avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu

buna ziua, am primit de la un executor judecatoresc o adresa sa-i fac poprire pe salariul unei angajate.I-am facut adresa ca o sa-i fac poprirea si ii voi vira banii in contul lui.Daca contractul salariatei inceteaza ce se intampla?Sunt obligata eu ca persoana juridica privata sa fac aceste popriri conform legii?ce se intampla daca nu vreau sa le fac popririle?

va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:43, 3 Iulie 2013
Daca inceteaza contractul, sunteti obligata sa anuntati executorul.
Daca nu infiintati poprirea, nu este o mare problema, se va valida poprirea impotriva firmei si va plati firma in locul angajatului.
depinde de cazul in speta.consultati un avocat. in principiu, daca nu faceti proprirea, se poate cere validare propririi si veti suporta si cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare tert poprit gillu gillu Buna ziua. Executorul a instituit poprire asupra firmei C, la solicitarea creditorului A, vazand ca intre debitorul B si C exista un proces pe rolul ... (vezi toată discuția)
Contestatie poprire rusumaria1 rusumaria1 buna ziua am un salariat pentru care am primit o adresa de infiintare a popririi pe salar de la un executor judecatoresc. Salariatul vrea sa faca ... (vezi toată discuția)
Dovada plății proprire pentru deblocarea contului Sava.S Sava.S Bună ziua, aș vrea să știu unde trebuie să merg și ce am nevoie pentru ridicarea dovezii de plată a propriri. Această a fost plătită dintr-un alt ... (vezi toată discuția)