avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuzul semnarii anexei la fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuzul semnarii anexei la fisa postului

prin anexa la fisa postului se modifica denumirea functiei.
noua denumire a functiei avea o alta fisa a postului in care se includeau si alte atributii, in conditiile in care sarcinile actuale erau destul de consistente.
am rugat sa se faca o analiza a timpilor ce pot fi alocati si a suprasolicitarii datorate multiplelor intreruperi generate de cerintele celorlalti colegi.
analiza nu s-a facut , am primit decizie de concediere in baza desfiintarii functiei actuale detinute.
mentionez ca am fost somata de seful meu direct sa semnez decizia de concediere desi pe site-ul intern al companiei s-a anuntat un post vacant la care am anuntat ca vreau sa candidez, pt care am trimis si cv si scrisoare de intentie.
experienta mea de 9 ani in companie, cunoasterea procedurilor de lucru si aplicatiilor interne nu a contat, nu am fost chemata la nici un interviu.
am vreo sansa in instanta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:49, 26 Septembrie 2013
Care este obiectul actiunii in instanta? Contestarea deciziei de concediere sau ca nu ati fost invitata la interviul de angajare/
Contestarea deciziei de concediere.
Contestarea deciziei de concediere se poate face :
- pentru neindeplinirea conditiilor de forma

- pentru neindeplinirea conditiilor de fond. Condiţiile impuse de art. 65 din Codul muncii sunt desfiinţarea locului de muncă şi existenţa unei cauze efective, reale şi serioase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare sau restructurare eriksan2002 eriksan2002 Suntem 6 colegi cu aceeasi functie iar nu demult pentru trei dintre noi s-ar fi dispus (verbal) acceptarea pe un alt loc de munca insa mai prost platit(cam ... (vezi toată discuția)
Doresc consiliere, indrumari cu privire la cazul expus mai jos: danypop danypop In cazul CEC BANK S.A .....se pot solicita informatii in baza Legii nr. 544/2001 (modificată şi completată prin Legea nr. 371/2006 ) privind ... (vezi toată discuția)
Promovare interna Daliborka Daliborka Buna ziua, In cazul in care un angajat din cadrul departamentului HR este promovat intern in alt departament ,de exemplu la departamentul calitate ,si pe o ... (vezi toată discuția)