avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa concediu crestere copil 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa concediu crestere copil 2 ani

Buna ziua,am o nelamurire si v-as ruga daca doriti sa mi-o deslusiti : ma aflu in concediu de crestere copil de 2 ani,copilul nascut la inceputul lunii iulie 2012 ,eu am lucrat neintrerupt 1 an pana la nastere si as dori sa stiu daca pot beneficia de somaj dupa terminarea acestui concediu, legal sau depinde de angajator daca vrea sa ma bage in somaj sau nu????? si daca pot lua de cand????tinand cont ca sotul trebuie sa isi indeplineasca atributia de a sta cu copilul timp de o luna???tin sa precizez ca eu nu doresc sa ma intorc la munca, as dori sa mai raman cu copilul cel putin o jumatate de an pt a-l da apoi la camin.....si cum se face cu luna in care sta sotul trebuie sa o alegem noi sau intra de drept in ultima luna si eu ce sa fac in luna aia ca sa nu pierd somajul si sa nu fie intrerupere,sper ca m-am facut inteleasa,multumesc frumos si o zi frumoasa!=D>
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 15 Ianuarie 2024
Buna seara!am oarecum aceiași problemă ca doamna!
Eu lucram la un magazin cu haine care între timp sa închis,firma respectiva mai are magazine in Constanta unde eu clar nu ma pot deplasa din cauza copilului, eu mai am din ccc aproape 1 an,cum trebuie să procedez daca nu mai am unde sa merg la munca deoarece au desființat magazinul unde munceam?
Care sunt obligațiile angajatorului fata de mine?
Ce trebuie sa fac eu?
Precizez ca doresc sa incep munca mai devreme cu 2-3 luni deoarece vreau sa iau stimulent creștere copil.
Multumesc anticipat!
Bună dimineața eu acuma sunt increstere copil pot după ce face copilul 2 ani sa depun actele pt somaj va mulțumesc frumos
C.i.m. cand a incetat si cu ce articol?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intra din concediul de crestere copil pana la 3 ani in somaj lary_mary85 lary_mary85 sunt in concediu de ingrijire copil pala la 3 ani si luna aceasta trebuie sa incep munca dar nu vreau sa ma intorc inca si doresc sa stiu daca pot intra ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare ccc pentru tata adriana2012 adriana2012 Buna ziua. As dori sa stiu daca tatal poate primi acea luna de concediu de crestere copil, in situatia in care nu suntem casatoriti legal si cum pot solicita ... (vezi toată discuția)
Din ccc in somaj maridana1986 maridana1986 buna ziua.ma numesc daniela,am 27 ani si sunt din iasi.din 2006 am lucrat consecutiv la o societate ,pana in noiembrie 2011 cand am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)