avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am devenit somer
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am devenit somer

Buna ziua! am 5o de ani,sunt somera de o luna de zile, nu am primit ajutorul de somaj de 582 lei lunar inca,dar in schimb am primit nenumarate somatii de la banci ! am fost personal si am anuntat ca sunt disponibilizata, mi s-a facut copie dupa carnetul de somer pe care scrie si"unic intretinator" pentru ca am si o fiica studenta la conservator anul 2 la buget, si sunt disperata ca dobanzile cresc si nu pot plati ! Doar la Reiffesen mi-a preluat rata asigurarile,deoarece figura in asigurarea si pierderea involuntara a locului de munca. Sunt inspector resurse umane, absolventa a facultatii de drept, si sufar f.tare ca mi s-a desfiintat locul de munca.Sot nu am, as dori sa va intreb ce mi se poate intampla cu aceste credite de nevoi personale( am 2 imprumuturi si 2 carduri) .Eu nu sunt de acord ca in situatia pierderii locului de munca sa mi se pune dobanzi in continuare...Pana acum am fost f.corecta, acum nu-mi mai pot respecta contractele deoarece nici sistemul nu mai respecta art.41 din Constitutie respectiv dreptul la munca...Nu am girat cu nimic,creditele sunt facute in baza adeverintei de salariat...spuneti-mi ce pot sa fac, propunerea mea este sa ma ia la puscarie, ca si asa nu pot supravietui cu acest somaj.Am aplicat sumedenie de cv-uri, zadarnic.Multumesc, cordial, LiliX-(
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 10:31, 14 Mai 2009
Cred ca stiti ce s-ar putea intampla(sunteti jurist) sechestru pe bunuri, lucru pe care nu vi-l doresc.Cat despre dreptul la munca, din pacate nu inseamna si asigurarea unui loc de munca pe care trebuie sa-l gasiti/acceptati singura.
Personal am avut un shoc inainte de 89 cand am fost prima data in "Occidentul capitalist infectat de shomaj", unde am gasit ziare cu 8-10 pagini de oferte de munca:stunned:
Iata ca a venit occidentul si la noi:(
Va doresc sa gasiti urgent orice fel de serviciu pentru a nu incepe sa vindeti bunurile din casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neachitat lauranna lauranna am o problema mare de tot . in anul 2007 am luat un credit de la banca si pana in anul 2009 am platit ratele la timp. in anul 2009 am fost data in somaj si nu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca alin198108 alin198108 Buna seara, Am un credit de nevoi personale in valoare de 12000 CHF, credit acordat de banca x doar cu buletinul, pana in septembrie 2012 am reușit să ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se subscrie un imprumut bancar? kinderashh kinderashh Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la un imprumut bancar...am facut un credit de nevoi personale pe o perioada de 10 ani, am platit numai 5 sau 6 rate ... (vezi toată discuția)