avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caracterizare de la locul de munca utila in procesul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caracterizare de la locul de munca utila in procesul penal

CARACTERIZARE DE LA LOCUL DE MUNCA

O.K. domiciliat ..... in calitate de asociat/administrator al sociatatii ..... va aduc la cunostinta faptul ca care am avut ocazia sa-mi pot forma o parere obiectiva despre angajata societatii noastre E.L. ….. functia de lucrator comercial inca din anul ......., fapt ce consider ca ma indreptateste sa redactez aceasta caracterizare.
Subsemnatul O.K. arat ca o cunosc de peste 30 ani pe doamna E.L. suntem prieteni de familie, aceasta fiind o persoana linistita si amabila, are un caracter educat si civilizat, de cate ori i-am solicitat ajutorul mi l-a oferit, de exemplu : am rugat-o ( cand eram plecat din tara ) sa se ocupe de cei trei copii minori alaturi si de sotia mea in sensul sa le faca cumparaturile, ajutor la curatenie, apeland deseori in caz de urgenta la aceasta etc. Cunosc ca nu este casatorita dar are o relatie de lunga durata cu cineva, nu are copii, este incadrata in munca. Ne intelegem bine, nu am auzit niciodata sa faca scandal. Stiu ca nu consuma bauturi alcoolice decat ocazional, la zile festive si in cantitati reduse ( sau deloc).
Tin sa mentionez, inainte de orice, ca doamna E.L. este in primul rand o buna colega, o fire mereu optimista care reuseste si in cele mai delicate momente sa insufle incredere colectivului in care isi desfasoara activitatea fiind implicata in activitati complexe care depasesc sfera responsabilitatilor prevazute in fisa postului.
Am dorit sa fac aceasta precizare, deoarece, personal, consider ca este una dintre cele mai importante, daca nu cea mai importanta calitate E.L. tinand seama de activitatea acesteia destul de incarcata pe care o desfasoara in firma
Daca ar fi sa mentionez calitatile profesionale doamnei E.L. , in primul rand ar trebui sa subliniez faptul ca, pe langa pregatirea de specialitate (traducator), ea face parte din acea categorie de persoane gata oricand sa invete ceva, sa se puna la curent cu tot ce este nou atat in domeniul strict de specialitate, cat si in alte domenii conexe, care ar putea sa ii foloseasca in activitatea de zi cu.
Dorinta de perfectionare a facut ca doamnei E.L. sa castige atat increderea colegilor, cat si a superiorilor ierarhici, care i-au incredintat unele activitati ce necesitau o responsabilitate crescuta. Este vorba, de exemplu : .....
De asemenea, i s-a incredintat mentinerea legaturii directe cu clientii, datorita abilitatilor de comunicare si a usurintei in stabilirea de contacte Faptul ca a gresit in ceea ce priveste respectarea legii, consider ca a fost un accident nefericit si ca exista posibilitatea certa sa invete din aceasta greseala si sa nu o mai repete.
O.K.
asociat/administrator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:29, 25 Ianuarie 2015
Da, este chiar... OK. (nu m-am putut abtine) B-)
Ar fi bine sa fie data la notar declaratia.
In rest este...OK...
Celmai bine este sa autentificati la notar aceasta declararatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare de referinta stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna ziua!ma poate ajuta cineva si pe mine cu un model de scrisoare de referinta?nu de recomandare, de referinta, strang referinte de la colaboratori si am ... (vezi toată discuția)
Caracterizare pentru dosarul penal vasiledela4 vasiledela4 ma poate ajuta cineva ce trebuie sa cuprinda o caracterizare din partea colegiilor sa rudelor pentru un dosar penal (vezi toată discuția)
Cu incredere am jmprumutat o brățară de aur DanCristian199 DanCristian199 Buna ziua! Am împrumutat cuiva o brățară de valoare monetară și sentimentală sa se foloseasca de ea si sa mi o înapoieze,nu sa si o însușească sau ... (vezi toată discuția)