avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chitante neinregistrate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chitante neinregistrate

Buna ziua!
Rog sa-mi raspunda si mie cineva la o intrebare :
Daca apar in evidenta primariei de care apartin cu datorii la intretinere pentru care am prezentat dovada platilor si s-a constatat ca administratora a lucrat cu dublu chitantier, astfel incat pe cotoarele chitantierelor din gestiunea primariei, la numerele pe care le am eu pe chitante apare alt nume, de competenta cui este sa imi rezolve situatia?

Mentionez ca intre timp administratora a decedat.
Cel mai recent răspuns: gaby_d , utilizator 14:14, 5 Iunie 2015
:))))

Da stiu ca e o foarte proasta organizare si clar pe viitor voi plati direct la primarie sa evit astfel de intermedieri.
Insa acum abia astept raspunsul primariei, caci mi se pare total deplasat sa ma trimita la politie cand toata conjunctura asta tine de un angajat al lor pentr care ar trebui sa raspunda :)

Va multumesc tare mult pentru raspunsuri :).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antet chitante proprietaru proprietaru asociatia noastra a angajat o societate pt administrare si contabilitate,As dori sa stiu daca chitantele primite pt plata ch de intretinere nu trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Situatie incasari cote intretinere akadea akadea va prezint o situatie pe care o intalnesc si sunt in cautarea unor opinii despre cum ar trebui procedat. in urma demiterii administratorului asociatiei, se ... (vezi toată discuția)
Pot fi dat in judecata daca am restante de peste 3 luni? florenta_22 florenta_22 La noi s-a schimbat administratia,persoana respectiva nu este calificata,majoritatea locatarilor sunt nemultumiti de dansa. 1. Am platit intretinerea si pe ... (vezi toată discuția)