avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcere post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcere post

O mamica care a optat pt concediu crestere copil 2 ani doreste sa reintoarca la munca in iulie 2016 (cand se implinesc cei 2 ani) dar a aflat ca angajatorul a intrat in faliment. Problema este ca acum ar trebui sa efectueze schimbul de concediu cu taticul pt o luna. Cui trebuie sa se adreseze pt a afla care este situatia sa? Cei de la vechea firma nu ii raspund concret. Mai are calitatea de angajat daca firma este in faliment?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:21, 6 Mai 2016
Ar trebui sa se intereseze ONRC si daca i se va confirma ca este in faliment, atunci va trebui sa ia legatura cu lichidatorul sau administratorul judiciar al societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eram in concediu crestere copil si mi-au facut lichidarea Isabella13 Isabella13 Buna ziua, cum sa procedez daca in timp ce eu eram in concediu crestere copil angajatorul mi-a facut lichidarea? Eu am intrat in concediu crestere copil in ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani din concedii medicale kamytza01 kamytza01 buna seara, va rog frumos sa imi spuneti: mai pot recupera banii pe concediile medicale de sarcina si lauzie de la firma unde am lucrat??? mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediul de crestere a copilului elenamarica elenamarica buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o nelamurire: in curand mi se va termina concediu de crestere a copilului iar firma la care am lucrat inainte de a intra ... (vezi toată discuția)