avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizii emise de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizii emise de angajator

Trebuie sa se faca o motivare a deciziilor sau pur si simplu in baza numirii in functia de director si a art.40 Codul muncii si a faptului ca se incearca eficientizarea muncii, se pot face schimbari de loc de munca, felul muncii, program de munca, salariu, etc...in cazul in care nu exista lege sau hotarare/ordin date pentru a efectua aceste modificari ?
Cel mai recent răspuns: rodica2001 , utilizator 18:49, 8 Septembrie 2016
Este modificare partiala, din moment ce preiau locul/calculatorul/scaunul/pozitia in compartiment de la un bibliotecar care se muta in alta parte ?
goplanet a scris:

Se pot introduce, periodic, sarcini in fisa postului, prin decizie ?


Angajatorul este obligat sa va aduca la cunostinta ca va adauga la fisa postului si alte sarcini ,este obligat sa intocmeasca un act aditional la fisa postului ,negociat cu dumneavoastra confidential ,iar daca nu sunteti deacord cu sarcinile propuse ( ex: acestea nu sunt conforme cu meseria si postul pe care il ocupati,nu aveti timp suficient sa le duceti la indeplinire pe langa cele avute deja in fisa postului , nu primiti nici ban in plus sau zile libere care sa compenseze munca ) nu va poate obliga nimeni sa semnati acel act aditional, Refuzati semnarea lui decat sa va incarcati cu sarcini pe care nu sunteti sigur ca le puteti duce la indeplinire in programul de lucru,daca nu doriti sa oferiti sansa angajatorului de a va trage la raspundere in caz ca ati semnat si nu le-ati realizat la timp si in bune conditii.
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2016
rodica2001, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aptitudini profesionale petrulili petrulili Angajatul, a fost internat la psihiatrie in luma mai, iar in august se doreste intoducerea de atributii de relatii cu publicul, desi angajatorul a fost anuntat ... (vezi toată discuția)
Introducerea in fisa de post de atributii ale unui alt post gina68 gina68 Intr o institutie publica se poate modifica fisa de post prin introducerea unor atributii ale unui alt post vacant sau temporar vacant ? (vezi toată discuția)
Toate activitatile dintr-o firma trecute in fisa postului S M SORIN S M SORIN Buna ziua, Ce atributii poate trece angajatorul in fisa postului unui Agent de Vanzari, conform COR, intr-o firma privata? Va adresez aceasta intrebare ... (vezi toată discuția)