avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... În asociația noastră de proprietari nu se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

În asociația noastră de proprietari nu se afișează nimic în afara sumelor lunare de plată. Ne putem retrage?

As dori sa stiu daca se poate face contract separat de asociatia de proprietari pentru apa, gunoi, canalizare, etc. De aprox. 10 ani de cabd sunt domnii " la putere" nu se afiseaza liste de plata, nimic. Se pun pe geam decat sumele de plata aferente fiecarui apartament si atat. Nicio explicatie in plus. Daca cer detalii mi se arata registrul in care sunt notate consumul de apa si ce este de plata total pe gunoi,canalizare. Am cerut sa mi se arate cat se plateste per persoana lunar si mi s-a spus ca nu este voie. Serios? Adica nu am dreptul sa stiu pentru ce si cum imi sunt cerute sumele de bani?? Mi se pare normal sa fie justificate sumele de bani ce sunt impuse, ca pana la urma din buzunarul meu vin.
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:41, 4 Decembrie 2017
In ce oras se intampla acest lucru?
Cum se cheama asociatia din care faceti parte?
Primar-primarie, serviciu as. proprietari aveti? Prin jurul locuintei dvs. mai sunt blocuri, la ei cum este?
Daca nu aveti timp sa va clarificati problemele, vorbiti si cu alti vecini, poate gasiti unul cu mai mult timp liber...
In legatura cu nr. de persoane; pai situatie este oarecum reala - daca nu va suparati! La noi, de exemplu, 4 persoane, consuma 3 mc de apa, iar 2 persoane, consuma 11-12 mc !! Dar ce mai conteaza la dvs. daca sunteti trecuta cu 1 persoana sau cu 2, daca tot nu stiti ce si cat vi se repartizeaza?
Demult nu am mai auzit asa ceva. "Doamna" de la asociatie stie ce face pe-acolo?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa rece ContSters216223 ContSters216223 Am mai scris despre acest subiect,dar revin ca este deja prea de tot.La 4 mc apa rece(aquatim),platesc luna aceasta 70 lei,FARA pierderi,luna trecuta la 4 ... (vezi toată discuția)
Ch intretinere incorecte nebunica nebunica Buna ziua , Va rog sa- mi spuneti unde pot depune o reclamatie pt urmatoarea speta 1, in vara trecuta in registram datorii la intretinere motiv pentru care ... (vezi toată discuția)
Ce mai fac administratorii de blocuri din banii noºtri... dianapanaite dianapanaite Factura pentru apă rece şi canalizare creşte în fiecare lună.. aşa că am ajuns ca la un consum de 11 mc apă rece, canalizare, salubritate la 3 ... (vezi toată discuția)