avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament închiriat în regim hotelier, dar care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament închiriat în regim hotelier, dar care practic este bordel. Poate cineva să mă lămurească ce documente/acorduri sunt necesare acestui tip de închiriere?

Locuiesc intr-un complex rezidential, adicalea cu pretentii. Nu a trecut mult timp sa-mi dau seama ca apartamentul meu are un perete comun cu un bordel. Am sunat proprietarul, care mi-a spus ca apartamentul este inchiriat in regim hotelier si punct! Am vorbit si cu administratoarea, pe care am intrebat-o daca exista carte de imobil si daca da, ce este trecut in dreptul apartamentului cu pricina. Mi-a confirmat spusele proprietarului, si ca nu este nevoie de nici un document, nici un acord, nimic. Poate cineva sa ma lamureasca?
PS: Nu ma trimiteti la politie, ca s-a intamplat si asta. Nu eu, vecinul de sub a reclamat, s-a dat o amenda, o saptamana a fost liniste, apoi s-a reluat activitatea :(
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: utilizator_2024 , utilizator 20:53, 28 Martie 2024
Ce ai rezolvat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calvar in regim hotelier DOG94 DOG94 Buna ziua, Am o mare problema si nu stiu exact la cine sa apelez. De mai bine de un an de zile, proprietarul apartamentului de sub mine isi inchirieaza ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere lucian1956 lucian1956 Buna seara, Am un apartament pe care l-am inchiriat cu forme legale. Administratorul blocului insista pe langa chirias sa-i dea o copie dupa contractul de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul chirias "persoana juridica" cezariuliu cezariuliu Buna seara, Poate cineva sa ma ajute cu cateva informatii legate de urmatoare problema. Apartamentul de deasupra este inchiriat de proprietar unei firme ... (vezi toată discuția)