avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare locuință pt. inundație
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare locuință pt. inundație

Vecinul de deasupra mă inunda constant, datorita faptului ca nu-și curăță apa și zăpada din balcon (gresia îi este înclinată spre interior, adică spre peretele de la apartament, în loc să fie spre scurgere). Un colț al living-ului meu și peretele s-au umplut de mucegai. El nu vrea să ia nicio măsură. Este evident că e de la el: fundul balconului său are infiltrații vizibile sub forma unei pete extinse de sare și polistirenul din izolație a început să se desprindă. Întrebarea mea e dacă e de ajuns să fac o asigurare obligatorie a locuinței, având în vedere ca inundația e din cauze naturale? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 08:34, 29 Martie 2019
Buna ziua,

Asigurarea obligatorie a locuintei împotriva dezastrelor naturale – este o poliță de asigurare obligatorie care acoperă daunele produse de inundații, cutremure sau alunecări de teren asupra locuințelor.

Dezastru natural - cutremure de pământ, alunecări de teren şi inundaţii, ca fenomene naturale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta cu ipoteca reptila reptila Buna ziua, am cumparat o locuinta cu credit ipotecar, si banca suporta cheltuiala cu asigurarea de viata pentru alunecari de teren, inundatii, cutremur si ... (vezi toată discuția)
Asigurare apartament obligatorie + suplimentara C198010 C198010 Am un apt la ultimul etaj in Constanta. In urma ploilor torentiale apa a patruns in apartament prin tavan, producind pagube imense. Asigurare imi spune ca nu ... (vezi toată discuția)
Asigurarea pentru locuinte araoil araoil nu prea stiu, cat de obligatoriu este asigurarea de locuinte la noi si care sunt urmarile daca nu te asiguri.agentii care iti bat zilnic la usa, nu cunosc ... (vezi toată discuția)